OFFICIEEL: Standard neemt afscheid van Yatabaré voor fikse vergoeding

OFFICIEEL: Standard neemt afscheid van Yatabaré voor fikse vergoeding

28-01-2016 18:28

Tot nu toe was het niet meer dan een gerucht, maar nu is het officieel: Sambou Yatabare verlaat Standard. Olympiakos heeft de huurling namelijk verkocht aan Werder Bremen: dat heeft Standard zelf bekendgemaakt via de website.

Standard krijgt wel een mooie deal aangeboden: de Luikenaars krijgen liefst 500.000 euro om de speler terug vrij te geven. Een half miljoen incasseren voor een speler die gehuurd wordt is niet slecht, maar toch zal het een wrange smaak geven in Luik. De beresterke Malinees nam het heft in handen op het middenveld. Nu zal Yannick Ferrera terug moeten puzzelen in zijn team.

Standard laat alvast weten dat het Yatabaré succes wenst in zijn verdere carrière. De Malinees heeft ook één gelukje: hij ging waarschijnlijk nog vervolgd worden voor een stevige fout in de match tegen AA Gent. De Bond kan zich die moeite besparen, want de vogel is gaan vliegen. Er wacht Yatabaré wel een lastige opdracht in Duitsland, want Werder Bremen staat momenteel op een degradatieplaats in de Bundesliga.

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2015 - 2016