OFFICIEEL: Anderlecht roept de pers samen om nieuweling voor te stellen

OFFICIEEL: Anderlecht roept de pers samen om nieuweling voor te stellen

25-01-2016 12:26

De kogel is door de kerk. Filip Djuricic wordt voor enkele maanden een speler van Anderlecht. Zondag zat hij nog in de tribune van Anderlecht. Maandag wordt hij officieel aan de pers voorgesteld. 

Anderlecht heeft zijn tweede versterking van deze wintertransferperiode beet. Na de komst van rechtsachter Rafael Galhardo versterkte paars-wit zich nu met Djuricic. Anderlecht huurt de middenvelder/aanvaller van Benfica. Bij die ploeg was de Serviër op een zijspoor geraakt.

Maandag om 17u30 stelt Anderlecht zijn nieuwste aanwinst in Neerpede aan de pers voor. Dat heeft de club ook laten weten via Twitter.  Natuurlijk kan u daarna bij VoetbalPrimeur.be terecht voor de reacties van de persconferentie.

Bij Anderlecht hoopt Djuricic zijn loopbaan weer op de rails te krijgen. Bij Heerenveen in Nederland maakte hij furore. De overgang naar Benfica mislukte. Djuricic werd daarom al uitgeleend aan Mainz en Southampton. Ook in Duitsland en Engeland was hij weinig succesvol. Anderlecht hoopt met de speler de ontbrekende schakel richting de titel gevonden te hebben. Of Djuricic het meteen kan gaan waarmaken in Brussel, valt af te wachten. De voorbije maanden verzamelde hij amper speelminuten.  

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2015-2016

Update: 12u56
Bij Anderlecht gaat Djuricic met het rugnummer 11 spelen.