Poulain naar Club Brugge: Verdediger en Club hebben principeakkoord

Poulain naar Club Brugge: Verdediger en Club hebben principeakkoord

20-01-2016 18:00

De transfer van Benoit Poulain naar Club Brugge is rond. De verdediger heeft een principeakkoord met Blauw-Zwart en ondertekent na zijn medische testen een contract voor 3,5 jaar. Dat kondigde de club zelf aan op zijn website.

Dat Benoit Poulain naar het Jan Breydelstadion trekt, is geen verrassing. De verdediger wordt al langer gelinkt aan de club en Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck bevestigde eerder op woensdag dat de Fransman niet naar de landskampioen trekt. Nu heeft Club Brugge zelf aangekondigd dat het Poulain binnenhaalt. Na zijn medische testen ondertekent hij een contract dat hem voor 3,5 seizoen aan de club verbindt.

Poulain speelde sinds 2014 voor KV Kortrijk en kwam 50 keer in actie. Daarin wist hij drie keer te scoren. Bij Club Brugge komt hij met doelman Ludovic Butelle, ook een nieuwkomer, een oude bekende tegen. De twee speelden eerder al samen bij Nîmes Olympique.

Update: Ook Kortrijk kondigt de transfer van zijn verdediger aan. Het is nu enkel wachten op de medische testen vooraleer alles kan worden afgerond.