Kortrijk-voorzitter gaat in de clinch met supporters: Dat kan ik niet accepteren

Kortrijk-voorzitter gaat in de clinch met supporters: "Dat kan ik niet accepteren"

18-01-2016 07:53

De supporters van KV Kortrijk hebben de zesde nederlaag op rij niet goed verteerd. Leden van supportersclub United 19 maakten hun onvrede duidelijk met protesten aan de poorten van de spelersparking.

Bij de thuiskomst stond er een onaangename verrassing te wachten op de spelers van KV Kortrijk. Leden van de supportersclub United 19 hadden de poorten naar de spelersparking geblokkeerd. Zij waren niet tevreden met het geleverde spel en vroegen uitleg. Pas na onderhandelingen door de spelers zelf konden ze hun wagen opnieuw bereiken.

Voorzitter Joseph Allijns was niet te spreken over de actie. "Wat gebeurd is, kan ik niet accepteren: zogeheten supporters zijn zelfs tot in de kleedkamers doorgedrongen. Wie zich niet verontschuldigt, krijgt sowieso een stadionverbod", citeert Het Laatste Nieuws de voorzitter op de nieuwjaarsreceptie van zondag.

Op die receptie waren ook heel wat misnoegde fans aanwezig. "We haalden op bezoek bij de voorlaatste in de stand 39% balbezit en hadden hooguit één doelkans", reageerden zij.