Kan Anderlecht Tielemans nog houden? Ook Italiaanse topclub lonkt naar jongeling

Kan Anderlecht Tielemans nog houden? Ook Italiaanse topclub lonkt naar jongeling

12-01-2016 12:40

Youri Tielemans staat in de belangstelling van tal van Europese topclubs. Onder andere Borussia Dortmund, Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United tonen interesse in de middenvelder. Nu mag ook Napoli zich bij het lijstje van geïnteresseerde clubs voegen.

Clubs uit alle grote competities in Europa staan aan te dringen voor de handtekening van Tielemans. Volgens Sudpresse trekt nu ook het Italiaanse Napoli zwaar aan de mouw van het jonge talent. De Italiaanse club zou de jongeling al meermaals gescout hebben. Anderlecht lijkt echter niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Een wintertransfer is sowieso al uitgesloten.

Tielemans zal alvast een grote som moeten opleveren voor Anderlecht. De middenvelder is één van de meest waardevolle spelers in België en is niet bereid om Anderlecht voor zomaar eender welke club te verlaten. De jongeling heeft nog een contract tot 2020 bij paars-wit. Naast Tielemans zou ook Dennis Praet dicht bij een vertrek naar een buitenlandse topclub staan.