Vermoedelijke XI Club Brugge: ruime keuze voor Hayen, Mignolet nog niet in basis

Vermoedelijke XI Club Brugge: ruime keuze voor Hayen, Mignolet nog niet in basis

2 mei - 07:15 Laatste update: 07:22
1

Donderdagavond gaat Club Brugge de strijd aan tegen Fiorentina. Trainer Nicky Hayen heeft keuzemogelijkheden, want nagenoeg iedereen is fit voor de halve finales van de Conference League. VoetbalPrimeur.be deed een voorspelling van de elf spelers waarmee de coach gaat starten.

Opstelling Club Brugge
Jackers; Sabbe, Ordonez, Mechele, Meijer; Onyedika, Vetlesen, Vanaken; Skoras, Thiago, Jutglà 

Club Brugge kan weer een beroep doen op Simon Mignolet, maar de doelman begint waarschijnlijk als invaller. De kans is groot dat Hayen Nordin Jackers opnieuw zal inzetten, die naar behoren presteerde tijdens de afwezigheid van de gebruikelijke eerste keeper Mignolet.

Opstelling Fiorentina
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Quarta, Biraghi; Bonaventura, Mandragora; Gonzalez, Beltran, Sottil; Belot

Ook Fiorentina beschikt over een fitte selectie. Bij de Italiaanse club zal voormalig Anderlecht-aanvaller Christian Kouamé naar alle waarschijnlijkheid vanaf de bank beginnen.

Matchdetails
Beide teams beginnen met een schone lei aan de halve finales, en daardoor staat niemand op scherp bij een gele kaart. Het duel start op donderdagavond om 21.00 uur en staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.