Vanhaezebrouck verrast en houdt deze speler op de bank tegen Zulte Waregem

Vanhaezebrouck verrast en houdt deze speler op de bank tegen Zulte Waregem

01-12-2015 19:40

AA Gent en Zulte Waregem maken om 20u30 uit wie er naar de volgende ronde in de Beker van België gaat. Hein Vanhaezebrouck zei al eerder dat de beker een belangrijke doelstelling is en houdt ook woord als we naar de opstelling van Gent kijken. De enige opvallende afwezige in de basiself is Danijel Milicevic. 

Danijel Milicevic was vrijdagavond nog de matchwinnaar met het enige doelpunt in de partij tegen Racing Genk. Ook in de Champions League was de Bosniër ontzettend belangrijk met de gelijkmaker tegen Olympique Lyon. Coach Hein Vanhaezebrouck geeft de middenvelder rust in de partij tegen Zulte Waregem. Zijn vervanger is Moses Simon, die eindelijk zijn kans nog eens krijgt.

Bij de bezoekers kampt coach Francky Dury met enkele blessures. Aneke en D'Ulivo zullen er niet bij zijn door kwaaltjes en Dury houdt zijn assistenkoning Kaya op de bank. Kenny Steppe neemt de plek in van nummer één Sammy Bossut.

De opstelling van Gent: Sels, Asare, Mitrovic, Nielsen, Foket, Kums, Neto, Dejaegere, Raman, Simon en Depoitre

De opstelling van Zulte Waregem: Steppe, Godeau, Baudry, Diallo, Verboom, Sami, Thiam, Lepoint, Storm, De Ridder en Leye