OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met dure Braziliaanse aanvaller

OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met dure Braziliaanse aanvaller

31-08-2015 06:29

Club Brugge heeft naast Jelle Vossen nog een extra aanvaller gehaald. De Braziliaanse aanvaller Leandro Pereira komt over van het Braziliaanse Palmeiras. Hij zette zijn handtekening onder een contract van drie jaar, met optie op één extra jaar.

Voor het sluiten van de transfermarkt heeft Club Brugge nog eens uitgehaald. Blauw-Zwart haalt de Braziliaan Pereira weg bij Palmeiras voor een som van 3,5 miljoen euro. De spits moet het vertrek van Tom De Sutter bij Club Brugge opvangen. Hij moet daarenboven de concurrentie aangaan met nieuwe aanwinst Vossen.

De aanvaller weet alvast het doel wel te vinden. Hij scoorde vorig seizoen tien doelpunten in 24 wedstrijden voor ex-club Chapecoense. Hij scoorde voor Palmeiras ook zes doelpunten in elf wedstrijden. Uit Brazilië klinkt het dat de spits behoorlijk snel en krachtig is en dat hij goed kan koppen. Daarnaast heeft hij een goede trap in de voeten.

Bij Club Brugge zal Pereira de concurrentie moeten aangaan met Vossen, die op hetzelfde moment werd gehaald bij Burnley. Ook Obbi Oulare en Abdoulay Diaby worden stevige concurrenten voor de Braziliaan. Al lijkt die laatste zich dit seizoen vooral op een plekje op de flanken te moeten richten.