Anderlecht is het helemaal beu: paars-wit zet verdediger in de B-kern

Anderlecht is het helemaal beu: paars-wit zet verdediger in de B-kern

19-08-2015 07:02

Anderlecht is helemaal uitgekeken op Anthony Vanden Borre. Bij paars-wit zijn ze de nonchalance van de rechtsachter beu en werd hij teruggezet naar de B-kern. De Brusselaars schakelden al verschillende makelaars in om een transfer te regelen.

Besnik Hasi heeft genoeg gekregen van de fratsen van Vanden Borre en wil hem niet meer bij de kern zien. De coach van Anderlecht stuurde de verdediger dinsdag naar de B-kern. Aan het einde van vorig seizoen verzuurde de relatie met de coach nadat hij tegen Club Brugge volledig in de fout ging bij stilstaande fases.

Ook zijn beslissing om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de ramadan te volgen heeft niet helemaal geholpen. Toen Herman Van Holsbeeck de rechtsachter dan waarschuwde dat hij niet in zijn oude gewoontes mag hervallen, nam Vanden Borre dat slecht op. Hij vond dat de directie hem als een kind behandelde.

Interesse

Verschillende clubs tonen al interesse in de verdediger. Onder andere een club uit het MIdden-Oosten, maar daar wil Vanden Borre niet naartoe. Hij werd ook al tevergeefs aangeboden bij het Franse Nice. Dat weet Het Laatste Nieuws.