Blondel ontkent geruchten over comeback: Dat gerucht is totaal incorrect
Blondel ontkent geruchten over zijn comeback

Blondel ontkent geruchten over comeback: "Dat gerucht is totaal incorrect"

15-04-2015 11:44

De voetballoopbaan van Jonathan Blondel zou dan toch geen nieuwe start krijgen bij US Ploegsteert. Woensdag berichtte Het Laatste Nieuws dat de voormalige speler van Club Brugge bij de ploeg in vierde provinciale aan de slag zou gaan. Dat gerucht ontkent Blondel nu met klem.

De ex-speler van onder meer Club Brugge en Tottenham verdween enkele jaren geleden van het toneel vanwege aanhoudend blessureleed. Woensdag echter doken geruchten op dat Blondel opnieuw aan de slag zou gaan. US Ploegsteert, een ploeg uit vierde provinciale, zou zijn nieuwe club zijn, maar dat ontkent Blondel. "Dat is helemaal niet correct. Mijn halfbroer vertelde het gerucht deze morgen aan mij", aldus de (ex-)middenvelder.

"Ik weet niet wie dat gerucht verzonnen heeft, maar het is totaal incorrect", onderstreept Blondel nogmaals in gesprek met La Dernière Heure. Wat de toekomst dan wel brengt, is voorlopig nog een groot vraagteken. "Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen. Ik weet zelfs niet of ik ooit nog wel terug kan voetballen", besluit de ex-Bruggeling.