Najar is enige lichtpuntje: Wat speelde die een fantastische wedstrijd
Analist Marc Degryse zag maar één goeie speler bij Anderlecht tegen Dortmund

Najar is enige lichtpuntje: "Wat speelde die een fantastische wedstrijd"

02-10-2014 08:46

Marc Degryse, ex-Anderlecht en nu analist, zag geen al te puike wedstrijd van zijn oude club tegen Dortmund. Hij zag maar één lichtpuntje bij de Brusselaars, Andy Najar. 

Vooral aan Mitrovic ergerde Degryse zich mateloos. "Mitrovic moet op dit niveau nog stappen zetten", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft moeite met het tempo in de Champions League en liep enkele keren ergerlijk buitenspel. Zij enige flits kwam er een kwartier voor affluiten. Alleen moest hij de kans altijd afmaken."

Ook de andere spelers konden hem maar mateloos bekoren. "Suarez is dan weer niet fit, Conté zakte na een goed openingskwartier weg en Praet kon buiten die ene kans te weinig zijn stempel drukken."

Toch was het niet allemaal kommer en kwel in de ogen van de ex-spits van Anderlecht. Hoewel hij opnieuw op zijn minder geliefkoosde rechtsachter-positie plaats moest nemen, deed Andy Najar het uitstekend. "De enige die wel de hele wedstrijd hetzelfde niveau haalde als de Duitsers, was Andy Najar. Wat speelde die een fantastische wedstrijd", is Degryse onder de indruk.