De kern van Franky Dury lijkt vandaag nog heel wat veranderingen te ondergaan

Officieel: Zulte Waregem heeft tweede middenvelder beet
Tom Rosenthal komt over van het Engelse Watford

Officieel: Zulte Waregem heeft tweede middenvelder beet

01-09-2014 23:50

Na Jesper Jorgensen heeft Zulte Waregem op de laatste dag van de transferperiode nog een tweede middenvelder getransfereerd. Tom Rosenthal komt over van het Engelse Watford, dat bevestigde Zulte Waregem op haar webstek. 

Tom is de zoon van de  legendarisch Club Brugge-speler Ronny Rosenthal en is amper zeventien jaar oud. Hij komt uit voor de Belgische jeugdelftallen. 

Dat Zulte Waregem vandaag nog zo actief is, lijkt niet onlogisch. Het verloor deze zomer onder andere Thorgan Hazard, Sven Kums en Mbaye Leye. Het bleef afgelopen weekend op een gelijkspel steken tegen Westerlo en staat momenteel met een schamele 6 op 18 op de dertiende plek geparkeerd.

Na enkele vette jaren met achtereenvolgens een vierde en een tweede plaats, lijken de mannen van Franky Dury een erg lastig jaar tegemoet te gaan. Met de transfer van Jorgensen koos het voor ervaring, maar met Rosenthal bewijzen ze te willen blijven inzetten op de jeugd.

Na de jongere broer van Eden en later ook de jongere broer van Thorgan Hazard en de jongere broer van Christian Benteke is er nu dus ook de zoon van Ronny Rosenthal.