Vanhaezebrouck wil niet onderschatten: ''We moeten de volle focus houden''

Vanhaezebrouck wil niet onderschatten: ''We moeten de volle focus houden''

26 april - 16:55

KAA Gent presteert uitstekend in de Europe Play-Offs. Toch benadert Hein Vanhaezebrouck elke wedstrijd serieus en waakt hij voor gemakzucht bij zijn spelers. De trainer sprak hierover tijdens de gebruikelijke persconferentie voor de wedstrijd tegen KV Mechelen.

De trainer van Gent wil de selectie scherp houden. ''Het is nog niet gedaan'', sprak Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad.

Volgens Vanhaezebrouck heeft Gent nog steeds alle kwaliteiten binnen de selectie nodig. ''Het is ook nog niet het moment om bepaalde jongens rust te gunnen. Wij willen onze thuismatchen winnen en als we dat doen, is het wel degelijk gedaan'', zei Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck benadrukte het belang van niet onderschatten. ''Mechelen staat zes punten achter maar moet er dus nog zeven halen om ons voorbij te steken in de rangschikking. Onderschatting dreigt dan maar wij moeten de volle focus houden op onze tegenstander en de drie punten thuis te houden'', aldus Vanhaezebrouck.

Tot nu toe heeft Gent 4 van de 5 wedstrijden in de Europe Play-Offs gewonnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.