Trebel onthult vertrek bij Charleroi en zoekt nieuwe uitdaging: Ik wil blijven voetballen

Trebel onthult vertrek bij Charleroi en zoekt nieuwe uitdaging: "Ik wil blijven voetballen"

18 april - 15:00
4

De terugkeer van Adrien Trebel bij Charleroi werd één grote mislukking. De middenvelder kwam er amper aan bod en is inmiddels ook alweer vertrokken bij de club. Dat onthult hij in een gesprek met La Dernière Heure.

Een officiële bevestiging van de club zelf kwam er niet, maar Trebel gaf tegenover de Waalse krant wel aan dat hij Charleroi al heeft verlaten. "Charleroi en ik zijn ondertussen in onderling overleg uit elkaar gegaan", klinkt het.

De 33-jarige middenvelder zit daardoor in een serieuze slop in zijn carrière. Hij kwam de laatste jaren amper aan voetballen toe, maar blijft hopen op een mooie laatste jaren van zijn voetbalcarrière. "Ik wil volgend jaar nog voetballen, maar ik leg mij geen druk op om snel een nieuwe club te vinden. Een Belgische club? ik sluit niets uit", klinkt het.

Trebel kwam dit seizoen slechts zes keer uit voor Charleroi. De laatste keer dat hij echt een basispion was dateert alweer van begin 2022, toen hij door RSC Anderlecht voor een half seizoen werd uitgeleend aan Lausanne-Sport.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.