Opluchting voor Tedesco: 'Na Tielemans komt ook Vranckx met de schrik vrij'

Opluchting voor Tedesco: 'Na Tielemans komt ook Vranckx met de schrik vrij'

1 mei - 09:03
1

Nadat eerder bekend raakte dat de blessure van Rode Duivel Youri Tielemans minder erg is dan aanvankelijk gedacht, is er nog geruststellend nieuws voor bondscoach Domenico Tedesco. Even werd het ergste gevreesd voor Aster Vranckx, die in een duel met Freiburg-aanvaller Roland Sallai zijn knie verdraaide en niet verder kon. De scans blijken echter geruststellend. 

Aster Vranckx bleef tijdens SC Freiburg - VfL Wolfsburg na 69 minuten, nadat hij zijn knie verdraaide in een duel met Roland Sallai. De Rode Duivel moest naar de kant en even werd er gevreesd voor een scheur in de mediale band, zo meldt HLN

Gisteren onderging Vranckx echter de nodige scans, waaruit zou blijken dat er geen grote schade is bij middenvelder. Normaal gezien raakt hij alweer fit voor het duel van zaterdag tegen rode lantaarn SV Darmstadt 98.

Een nieuwe opsteker voor bondscoach Domenico Tedesco, nadat eerder bekend raakte dat ook de blessure van Youri Tielemans lijkt mee te vallen. De middenvelder van Aston Villa zou naar verluidt de eerste twee wedstrijden van z'n club niet in actie kunnen komen, maar zou daarna opnieuw inzetbaar zijn bij The Villains, zo meldt The Atletic

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.