KV Oostende ergert zich aan klacht Seraing: “Het was een informaticafout”

KV Oostende ergert zich aan klacht Seraing: “Het was een informaticafout”

30 april - 21:27
1

Seraing heeft een klacht neergelegd over KV Oostende en hoopt alsnog in de Challenger Pro League te blijven. De kustclub reageerde geërgerd tegenover Het Nieuwsblad.

Volgens Seraing was Allesandro Albanese niet ingeschreven in de officiële spelerslijst van KVO voor de wedstrijden van Seraing-KV Oostende en Patro Eisden-KV Oostende. “Het gaat om een informaticafout in het softwaresysteem van de KBVB bij het opvragen van de spelerslijsten. De speler stond gedurende het volledige seizoen op onze Squad List”, zegt Bram Keirsebilck, communicatieverantwoordelijke van KV Oostende.

KV Oostende is er alvast van overtuigd dat de KBVB de klacht van tafel zal vegen. “Dit heeft de KBVB ondertussen ook bevestigd aan KVO en Seraing. De klacht van Seraing is dus ongegrond en we zijn ervan overtuigd dat dit vrijdag 10 mei ook zal blijken tijdens de zitting van de bevoegde disciplinaire commissie.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.