'Pacho (ex-Antwerp) krijgt flink prijskaartje, Arsenal en Liverpool lonken'

'Pacho (ex-Antwerp) krijgt flink prijskaartje, Arsenal en Liverpool lonken'

17 april - 22:12
2

Willian Pacho (ex-Antwerp) staat nadrukkelijk in de belangstelling van Premier League-giganten Liverpool en Arsenal. Dat weet Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sports. Het zal vanwege zijn prijskaartje niet makkelijk worden om Pacho los te weken bij zijn huidige club Eintracht Frankfurt.

De 22-jarige centrale verdediger zou Frankfurt mogen verlaten als er een club bereid is tussen de vijftig en zestig miljoen euro te betalen. Pacho werd afgelopen zomer voor zo'n negen miljoen euro overgenomen van Royal Antwerp en maakt sinds zijn komst furore in de Bundesliga.

De Ecuadoriaan beschikt over een contract tot medio 2028, maar dat weerhoudt de interesse van de Europese top niet. Pacho is een talentvolle linksbenige centrale verdediger en dus erg in trek in de Premier League. Zijn marktwaarde wordt ingeschat op dertig miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.