Aanduidingen Champions' Play-offs en Europe Play-offs bekend

Aanduidingen Champions' Play-offs en Europe Play-offs bekend

28 maart - 10:05 Laatste update: 10:46
3

De Champions Play-offs staan voor de deur. Woensdag maakte de Royal Belgian Football Association de scheidsrechters bekend die de wedstrijden in goede banen moeten leiden.

RSC Anderlecht mag zaterdagavond de spits afbijten in de Champions' Play-offs. Daarbij krijgen de Brusselaars Royal Antwerp FC over de vloer. Jasper Vergoote moet de wedstrijd in goede banen leiden. VAR van dienst is Wim Smet.

Op maandag 1 april staat 's middags de Brugse derby op het programma. De ongetwijfeld beladen wedstrijd wordt gefloten door Erik Lambrechts. Hij krijgt daarbij ondersteuning van VAR Lothar D'Hondt. 

KRC Genk neemt het diezelfde dag op tegen leider Union Saint-Gilloise. Nicolas Laforge is scheidsrechter van dienst. Jonathan Lardot werd aangeduid als VAR. 

Ook in de Europe Play-offs wordt er vanaf komend weekend gestreden voor het laatste Europese ticket. KAA Gent ontvangt Standard. Nathan Verboomen zal de wedstrijd fluiten. Simon Bourdeaud'hui is VAR. 

Oud-Heverlee Leuven krijgt KV Mechelen over de vloer. Kevin Van Damme zal de wedstrijd in goede banen leiden. Wesli De Cremer is hierbij de VAR van dienst. 

Tot slot neemt STVV het op tegen KVC Westerlo. Brent Staessens werd aangeduid als scheidsrechter en wordt daarbij ondersteund door VAR Ken Vermeiren. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)