“Club Brugge was tegen KRC Genk alles wat het de voorbije 2 seizoenen niet was”

“Club Brugge was tegen KRC Genk alles wat het de voorbije 2 seizoenen niet was”

27 april - 09:35
3

Tom Boudeweel geeft zijn analyse over de huidige staat van Club Brugge. De commentator constateert dat Club Brugge aan een zeer degelijke periode bezig is. Volgens Boudeweel werd Genk “volledig weggespeeld door een beresterk Club.” Club Brugge won woensdag in eigen huis met 4-0 van Genk, de ploegen staan zondag opnieuw tegenover elkaar.

Boudeweel geeft aan dat Genk veel lof verdiende voor het eerder getoonde spel in de Champions’ Play-Offs. “Maar tegen Club Brugge werden ze overpowerd. Weggespeeld ook door een beresterk Club, bij wie het even niet uitmaakt wie in de basis start. Nicky Hayen heeft plots een spelersweelde”, deelt Boudeweel via Sporza.

Boudeweel benadrukt het belang van interim-trainer Nicky Hayen bij Club Brugge. “Hayen heeft de hele groep meegekregen in zijn verhaal. Brugge was tegen Genk alles wat het de voorbije 2 seizoenen niet was, met een lichte overdrijving”, aldus Boudeweel.

Boudeweel geeft als voorbeeld de band die Hayen heeft met zijn spelers bij Club Brugge. “Als je ziet hoe Igor Thiago zijn eerste doelpunt sinds eind januari viert met zijn trainer, meteen na de goal en ook nog na de wedstrijd, dan voel en zie je dat hij de juiste klik heeft met zijn spelers”, besluit Boudeweel.