Zulte Waregem neemt Nyssen over van RFC Liège

OFFICIEEL: Zulte Waregem neemt uitblinker Nyssen over van RFC Liège

11 juli om 12:18

Benoît Nyssen, het voormalige jeugdproduct van onder meer KRC Genk en Standard, heeft de overstap gemaakt van RFC Liège naar SV Zulte Waregem. Dit nieuws wordt medegedeeld via de officiële kanalen van Essevee. De vleugelaanvaller heeft een contract getekend voor drie seizoenen bij Zulte Waregem.

De 26-jarige Nyssen trok na zijn jeugdopleiding bij Genk en Standard naar FCU Luxemburg. In 2021 keerde Nyssen terug naar de Belgische velden om bij RFC Liège aan de slag te gaan. Nyssen blikt als volgt terug op zijn periode bij RFC Liège.

“Ik heb geweldige momenten beleefd in Luik, maar voor mij is dit opnieuw een stap hogerop in mijn carrière”, vertelt een gemotiveerde Nyssen. “Ik was erg onder de indruk van de professionele omkadering en warme ontvangst bij Essevee. Ik kijk ernaar uit om alles uit de kast te halen in deze nieuwe uitdaging”, deelt Nyssen.

Nyssen wist in het afgelopen Challenger Pro League-seizoen indruk te maken. Dit is VoetbalPrimeur.be ook niet ontgaan. Nyssen werd drie keer opgenomen in de 5 van 1B en schopte het ook tot het Elftal van het Jaar in de Challenger Pro League