Denis Odoi ex-Club Brugge over transfer naar Antwerp

Odoi: "Kon met iedereen overweg, behalve misschien met mensen die de beslissingen nemen"

11 juli om 10:08
Laatste update: 11 juli om 10:12

Denis Odoi gaat het komend seizoen aan de slag bij Royal Antwerp FC. Nochtans gaf hij er naar eigen zeggen de voorkeur aan bij Club Brugge te blijven. Het voorstel dat hij daar echter kreeg, waarbij hij twee derde van z'n salaris zou moeten inleveren, was voor Odoi een 'no-go'. Hij reageert op z'n transfer naar The Great Old.

Odoi benadrukt dat hij graag bij Club Brugge was gebleven. "Bij Club Brugge blijven had mijn voorkeur", zegt hij bij HLN. "Mijn leven was daar goed en ik kon er met iedereen supergoed overweg. Behalve misschien met de mensen die de beslissingen nemen", grijnst Odoi. 

Het contractvoorstel dat hij bij Club Brugge kreeg, was ondermaats volgens de 36-jarige Odoi. "Ik had het er wel moeilijk mee", geeft hij toe. "Ik ben 36 en werk hard om in deze vorm te zijn. Ik heb tijdens de play-offs bewezen dat ik nog iets kan betekenen, ook op het veld. In die zin is het heel jammer dat je op je 36ste nog moet zoeken naar een andere ploeg en je leven weer overhoop moet gooien."

Naast Antwerp waren er nog andere opties voor Odoi. Toch bleek dat van rood-wit het beste. "Uit alle opties was Antwerp financieel én op privévlak het beste. Een grote blijk van vertrouwen en respect", klinkt het. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.