Stad Kortrijk over nieuwe overeenkomst met KV Kortrijk

Stad Kortrijk over nieuwe overeenkomst met KVK: “Ze vochten tot laatste snik”

9 juli om 14:52

KV Kortrijk en Stad Kortrijk hebben hun band versterkt. De Kerels en Kortrijk zijn een nieuwe gebruiksovereenkomst aangegaan. Deze garandeert op lange termijn het gebruik van het Guldensporenstadion en het jeugdcomplex oor KV Kortrijk. Wouter Allijns reageert namens Stad Kortrijk content op de nieuwe overeenkomst.

Naast het gebruik van het Guldensporenstadion en het jeugdcomplex zal KV Kortrijk ook haar schouders zetten onder de verschillende sociale initiatieven die binnen de stad worden opgezet, deelt KVK via de officiële kanalen.

“Sportief deden de spelers en de staff van KVK hun job door te vechten tot werkelijk de laatste snik om het behoud in de hoogste voetbalklasse met succes te verzekeren. Onze supporters waren daarin toch wel de hoofdrolspelers door de club op een formidabele manier onvoorwaardelijk te blijven aanmoedigen”, vertelt schepen van sport Allijns.

Allijns benadrukt dat de samenwerking tussen Stad Kortrijk en KV Kortrijk nog nooit zo goed is geweest. “Ook de samenwerking tussen KVK en de stad is nooit zo intens geweest als het voorbije jaar. Dat is uitgemond in een nieuwe overeenkomst die beide partijen een goed gevoel geeft,” besluit Allijns.