Stijnen rekent niet meer op Peeters (ex-Genk) bij Patro Eisden

Stijnen rekent niet meer op Peeters (ex-Genk): “Zitten niet op dezelfde lijn”

8 juli om 20:18

Hoofdtrainer Stijn Stijnen en Patro Eisden rekenen niet meer op de diensten van Stef Peeters. De 32-jarige centrale middenvelder was in het afgelopen seizoen nog een steunpilaar voor Patro Eisden, maar Stijnen heeft aangegeven dat er niet meer op Peeters gerekend wordt.

Stijnen geeft uitleg via de officiële kanalen over het besluit rondom Peeters bij Patro Eisden. “Na gesprekken tussen Stef en mijzelf ben ik tot de conclusie gekomen dat we niet op dezelfde lijn zitten op voetbal/technisch en tactisch gebied. De visie en eigenheid van Patro Eisden die ons naar dit niveau hebben geloodst staan centraal”, aldus Stijnen.

Stijnen vertelt verder over Peeters bij Patro Eisden. “Het nieuwe DNA van Patro Eisden vergt een bepaalde aanpassing. Stef heeft dat anders ingeschat. Omwille van die reden heb ik besloten niet meer op hem te rekenen. Uiteraard blijft Stef een uitzonderlijk goede voetballer en zullen er waarschijnlijk veel deuren opengaan voor hem. Tot dan zal Patro Eisden haar verplichtingen tegenover Stef nakomen”, besluit Stijnen.

Peeters is afkomstig uit de jeugdopleiding van KRC Genk en speelde ook voor Cercle Brugge en STVV. In het afgelopen seizoen speelde Peeters nog 22 matchen bij Patro Eisden. De middenvelder heeft nog een contract tot 2027 bij Patro Eisden.