UPDATE: 'Loïc Lapoussin slaat ook stage Union over en wil exotisch avontuur'

UPDATE: 'Lapoussin slaat ook stage Union over en wil vertrekken'

8 juli om 14:14
Laatste update: 8 juli om 14:14

Sébastien Pocognoli is aangesteld als nieuwe trainer van Union, maar met welke kern kan hij werken? Loïc Lapoussin is er waarschijnlijk niet meer bij.

De kranten van Sudpresse laten namelijk weten dat Lapoussin niet meedoet aan de groepstrainingen van Union. Lapoussin heeft aanbiedingen uit Duitsland op zak. Onder meer Werder Bremen en Heidenheim zien wel iets in de nu 28-jarige flankaanvaller.

Union moet net als vorige zomer vrezen voor een leegloop, want ook onder Mohammed Amoura geniet interesse uit het buitenland. Gustaf Nilsson is dan weer nadrukkelijk op weg naar Club Brugge, dat zelf nog op zoek is naar een vervanger voor Igor Thiago.

Update: Het Nieuwsblad bevestigt dat Lapoussin intern heeft aangegeven dat hij wil vertrekken bij Union. Lapoussin zal naast de trainingen ook het trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen overslaan. Lapoussin gaf aan open te staan voor een exotisch avontuur, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.