Petitie dat De Ligt bij Bayern moet blijven

Bizar: Petitie bij Bayern München neemt serieuze vormen aan, fans tekenen massaal

7 juli om 23:02

De petitie om Matthijs de Ligt bij het Bayern München van hoofdtrainer Vincent Kompany, te houden is inmiddels 60.000 keer ondertekend. Dat is te zien op de petitie-website change.org. De Ligt wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United.

De clubleiding van Bayern München zou naar verluidt besloten hebben dat De Ligt mag vertrekken uit Beieren. De fans hopen daar middels een petitie een stokje voor te steken. Op de petitie-website change.org is de petitie om De Ligt in München te houden nu al bijna 60.000 keer ondertekend.

Op dezelfde website wordt er enorm lovend gesproken over de Nederlandse centrale verdediger. 'We willen allemaal dat Matthijs de Ligt bij FC Bayern München blijft!', aldus de initiatiefnemer. 'Hij heeft vaak genoeg bewezen dat hij een verdediger van wereldklasse is, waarschijnlijk de beste in onze ploeg.'

De Ligt zou naar verluidt zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar het Manchester United van Erik ten Hag. De verdediger zou om en nabij de vijftig miljoen euro moeten opleveren.