Goots over aanwinsten Costa en Chery bij Royal Antwerp FC

“Als Overmars een Argentijn voor meer dan vier miljoen haalt, dan kan hij sjotten”

7 juli om 18:29

Patrick Goots vertelt over de versterkingen van Royal Antwerp FC voor het aankomende Jupiler Pro League-seizoen. Goots denkt dat Tjaronn Chery een goede aanwinst is voor The Great Old en is erg benieuwd naar de kunsten van Ayrton Costa.

Goots vertelt over de komst van Chery bij Antwerp, de speler komt het beste tot zijn recht als nummer 10. “Daar zat Antwerp sinds het vertrek van Lior Refaelov toch al enkele seizoenen op te wachten”, citeert Het Belang van Limburg Goots.

Goots vergelijkt aanwinst Costa met de komst van de voormalige Antwerp-speler Gaston Avila. Destijds verwachtte Goots ook erg veel van de Argentijnse verdediger die vervolgens naar Ajax vertrok. “Als Overmars een Argentijn voor meer dan vier miljoen euro binnenhaalt, dan weet je dat die kan sjotten”, aldus Goots.

Goots geeft aan dat hij vergelijkbare verwachtingen heeft van Costa bij Antwerp. “Ook bij Costa heb ik dus hoge verwachtingen. De linksback blijft een knelpuntberoep bij Antwerp. Hopelijk integreert hij zich sneller dan Ávila”, besluit Goots.