Standard toont interesse in Louicius Don Deedson van Odense

'Standard toont interesse in 23-jarige Deedson van Odense'

7 juli om 14:20

Standard is niet al te best aan de voorbereiding begonnen. De oefenwedstrijd tegen FCV Dender EH enkele dagen geleden werd met 5-1 verloren. De Luikenaren willen zich alvast nog versterken met het oog op volgend seizoen. Daarbij zou Standard een oogje laten vallen hebben op Louicius Don Deedson, zo meldt HLN.

Deedson speelde het afgelopen seizoen voor het Deense Odense BK, dat hem transfervrij overnam van Hobro IK in de zomer van 2023. De linksvoetige rechtsbuiten kwam tot dusver 28 keer in actie voor Odense, waarin hij 8 keer kon scoren en 1 assist afleverde. 

Ondertussen is de marktwaarde van de Haïtiaanse international dan ook gestegen naar zo'n 1,2 miljoen euro. Hij heeft naar verluidt zelf aangegeven de club te willen verlaten deze zomer. Mogelijk zien we hem dus binnenkort aan het werk in de Jupiler Pro League

Eerder versterkte Standard zich al met Boli Bolingoli. De linksachter die in het verleden nog voor onder andere Club Brugge, Celtic en Rapid Wien speelde, kwam over van KV Mechelen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.