Ahmed Refaat overleden

Egyptische international Refaat overleden, Salah herdenkt z'n ploegmakker

7 juli om 12:38

Triest nieuws uit de voetbalwereld. De 31-jarige Ahmed Refaat is overleden aan de gevolgen van een hartaanval, zo meldt zijn club Modern Future FC. Ploegmakker bij de nationale ploeg van Egypte, Mohamed Salah, herdenkt Refaat op X.

Refaat zakte in maart in elkaar, toen zijn ploeg het opnam tegen Al-Ittihad Alexandria. De winger kreeg vervolgens een pacemaker en werd vervolgens uit het ziekenhuis ontslagen. Hij stond echter nog onder behandeling. 

Volgens zijn club ging zijn toestand de laatste weken erg achteruit. Zaterdag kwam de Egyptische nummer vier met het trieste nieuws dat Refaat overleden is. "De club betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie van de speler en de Egyptische voetbalfans", klinkt het op de sociale media van de club. 

Ook z'n landgenoot en ploegmakker bij de nationale ploeg, Salah, herdenkt Refaat op X. "God zegene zijn familie en geliefden", aldus de Liverpool-speler. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.