Transfer: Delaney en Augustinsson stap dichter bij RSC Anderlecht

Dubbele meevaller voor Anderlecht op komst op de transfermarkt?

6 juli om 19:13

RSC Anderlecht huurde het afgelopen seizoen Ludwig Augustinsson en Thomas Delaney. Paars-wit wil verder met de twee. Nu klinkt het dat de kans dat de Zweed en de Deen volgend seizoen weer in het paars-wit te zien zijn groeit.

Augustinsson heeft bij Sevilla nog een contract tot de zomer van 2025. De linksachter moet evenwel niet meer rekenen op een kans bij de Spaanse ploeg. Volgens Fernando Serrano overweegt Sevilla nu om het contract van Augustinsson te ontbinden. Indien dat gebeurt, moet Anderlecht niet meer onderhandelen. De Zweed kan dan transfervrij de overstap maken naar Anderlecht of natuurlijk een andere ploeg.

Ook Delaney ligt nog een seizoen onder contract bij Sevilla. De Spaanse club onderhandelde naar verluidt de voorbije weken met Anderlecht over een definitieve transfer van Delaney naar Brussel. Volgens Serrano zijn alle partijen momenteel de transfer van Delaney naar Anderlecht aan het afronden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.