Monaco-president bevestigt interesse in Mikautadze

Clubpresident komt met bevestiging: "We zijn dicht bij de komst van Mikautadze"

6 juli om 16:00

AS Monaco is in verregaande gesprekken voor het binnenhalen van Georges Mikautadze, de oud-spits van RFC Seraing. Dat heeft clubpresident Thiago Scuro laten weten tegenover Get French Football News. Een akkoord is er echter nog niet.

"We zijn in verregaande gesprekken met Mikautadze en we hopen dat we een eerlijke en goede overeenkomst kunnen vinden", zo vertelt Scuro over de onderhandelingen met het kamp van de Georgiër. "We hopen een manier te vinden waarop we kunnen voldoen aan de verwachtingen van FC Metz. Ik ben in directe gesprekken met de president van Metz."

Mikautadze kende met drie goals en één assist een ijzersterk EK, waardoor het leek dat er meer interesse zou komen. Monaco had al voor het toernooi interesse, maar die club lijkt er nu echt met de spits vandoor te gaan. In het Prinsdom zou Mikautadze één Belg tegen het lijf kunnen lopen. Eliot Matazo is er deze zomer teruggekeerd na een uitleenbeurt van een half jaar bij Royal Antwerp FC.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.