Vrancken over Deinze na annuleren oefenmatch Gent

Vrancken over Deinze na annuleren tegen Gent: “Not done, een woord is een woord”

6 juli om 12:19

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KAA Gent, vertelt over de huidige stand van zaken bij de Buffalo’s. Gent wist te winnen van HO Kalken in de laatste oefenmatch en Vrancken uit zich tevreden over de mentaliteit. Daarnaast was Vrancken niet te spreken over het annuleren van de oefenmatch tegen KMSK Deinze.

Vrancken over de oefencampagne van Gent. “Tijdens de stage zullen we nog meer intensieve klemtonen leggen, terwijl we tot nu toe vooral extensief hebben getraind. Daarom ben ik ook zo tevreden met de tactische discipline en wedstrijdmentaliteit die onze jongens aan de dag leggen tijdens onze oefenduels. Ze speelden heel gefocust en dat zint me wel”, citeert Het Belang van Limburg Vrancken.

Vrancken sluit af door zich kritisch te uiten richting de handelswijze van Deinze rondom de oefenmatch. “Het annuleren van die oefenmatch tegen KMSK Deinze vind ik dan weer erg vervelend. Ik vind het not done om zo’n duel plots af te gelasten. Voor mij is een woord een woord. Ik vind het dan ook weinig collegiaal”, besluit Vrancken.