Coucke is duidelijk: Fredberg vertrekt niet bij RSC Anderlecht

Coucke ontkracht opvallend gerucht over ontslag van Fredberg bij RSC Anderlecht

5 juli om 18:46

Bij RSC Anderlecht is het voorlopig bijzonder stil qua transfers en dat doet de geruchten weleens aanwakkeren. Het komt zelfs zover dat ook eigenaar Marc Coucke die moet ontkrachten.

Op sociale media deed de voorbije dagen namelijk het gerucht de ronde dat men bij RSC Anderlecht niet tevreden is over het werk van CEO of Sports Jesper Fredberg. De Deen zou van niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute te horen hebben gekregen dat hij moet vertrekken bij paars-wit.

Anderlecht heeft volgens datzelfde gerucht al meteen een opvolger gevonden in de vorm van Peter Verbeke, die dezelfde job eerder al uitoefende bij de Brusselaars. Dat gerucht kwam ook ter ore bij Coucke, die meteen een duidelijke boodschap de wereld instuurde. 'Dit is 100% fake news', klonk het op Instagram.

Het mag dus duidelijk dat zijn dat Fredberg, die momenteel nog op vakantie is, voorlopig gewoon bij Anderlecht zal blijven, samen met Brian Riemer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.