externe adviesraad onder Sam Baro bij KAA Gent

KAA Gent zet externe adviesraad op poten: 'Met Nicolas Lombaerts en Miguel Wiels'

5 juli om 15:42
Laatste update: 5 juli om 15:50

Er waait een nieuwe wind bij KAA Gent. Naast de vernieuwde structuur besliste eigenaar Sam Baro dat een externe adviesraad van pas komt bij de Buffalo's. Naast ex-Rode Duivel Nicolas Lombaerts zal onder andere Miguel Wiels plaatsnemen in de raad, zo weet Het Belang van Limburg

De externe adviesraad is simpelweg een groep personen die geen inspraak krijgt in het operationele aspect of bestuursbevoegdheid krijgt, maar KAA Gent van 'out of the box'-ideeën moet voorzien. Het heeft nog weinig met voetbal te maken, maar dat moet net voor een frisse kijk zorgen. 

Onder andere Nicolas Lombaerts zal toetreden, ex-speler en assistent bij KAA Gent, gezien zijn band met de club en het voetbal in het algemeen. Daarnaast zal Miguel Wiels, supporter van Gent, de voortrekker worden van de raad. 

Naast Lombaerts en Wiels treedt William Vaesen toe, die destijds K3 oprichtte en manager is van Helmut Lotti. Steven Verdoolaege, algemeen directeur van Motena, zal de raad vervoegen als creatieve geest. Kjeld Fort en Giovanni Verkooren vervolledigen het orgaan. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.