Royal Antwerp FC denkt aan Gaëtan Coucke ex- KRC Genk en KV mechelen

'Royal Antwerp FC wil extra doelman halen en denkt aan Coucke'

5 juli om 14:52

Royal Antwerp FC heeft met Jean Butez en Senne Lammens twee doelmannen in de rangen lopen waar de club erg tevreden over is. Toch houden ze op de Bosuil rekening met een mogelijk vertrek van Butez. Daarbij denkt The Great Old aan Gaëtan Coucke als mogelijke vervanger, zo meldt Het Belang van Limburg

Echt concrete interesse is er naar verluidt nog niet voor Butez, maar de Fransman steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag eens in ee topcompetitie aan de slag zou gaan. Bij Royal Antwerp FC hebben ze al een geschikte vervanger in huis met Senne Lammens, die zijn kunnen reeds bewezen heeft in de bekercompetitie en de play-offs. 

Al wil Royal Antwerp FC uiteraard een vervanger aantrekken om de concurrentie aan te gaan met Lammens, indien Butez toch zou vertrekken. Coucke is daarvoor nadrukkelijk in beeld. De club zou - net als Toulouse uit de Ligue 1 - al geïnformeerd hebben naar zijn voorwaarden. 

Coucke zit zonder club sinds zijn contract onlangs afliep bij KV Mechelen. In het verleden stond hij in doel bij Lommel, KRC Genk en KV Mechelen. In totaal heeft Coucke 134 officiële wedstrijden in de Jupiler Pro League op de teller. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.