Transfer Nilsson naar Club Brugge rond? 'Zweed is speler van Club'

Transfer Nilsson naar Club Brugge rond? 'Zweed is zo goed als speler van Club'

5 juli om 11:56

Gustaf Nilsson kan volgens Sacha Tavolieri officieel beschouwd worden als de nieuwe aanwinst van Club Brugge. Volgens Tavolieri is er een principeakkoord bereikt tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise, waarbij de transfersom net onder het gevraagde bedrag van 6 miljoen euro zal liggen. 

De laatste details worden momenteel vastgelegd en het papierwerk wordt in orde gemaakt om de totale overeenkomst te sluiten. De Zweedse spits had eerder al een persoonlijk akkoord bereikt met Blauw-Zwart.

Club Brugge is al enige tijd op zoek naar een vervanger voor Igor Thiago en had zijn vizier gericht op Nilsson. Enkele dagen geleden meldde Het Nieuwsblad dat een eerste bod van 4,5 miljoen euro op Nilsson werd afgewezen door Union. De Brusselse club was echter bereid om te onderhandelen, mits een hoger bod werd geboden. Na verdere gesprekken lijkt er nu een overeenkomst te zijn bereikt die dicht bij de verwachtingen van Union ligt.

Nilsson, die sinds 2022 bij Union speelt en nog een contract heeft tot medio 2025, heeft in 93 wedstrijden voor de Brusselaars 27 doelpunten en zeven assists op zijn naam staan. Nu de laatste formaliteiten worden afgehandeld, lijkt de overgang van Nilsson naar Club Brugge volgens Tavolieri een uitgemaakte zaak te zijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.