Boskamp over de toekomst van Tedesco bij de Rode Duivels

Boskamp: “EK was collectief falen bij de Belgen, niet zozeer Tedesco”

5 juli om 09:52

Johan Boskamp is in de bres gesprongen voor Domenico Tedesco. In tegenstelling tot menig analisten, is de Nederlander van mening dat Tedesco kan aanblijven als bondscoach. Hij noemt het EK eerder een “collectief falen” van de Belgen.

“Ze hebben hem toch nog maar net een contractverlenging gegeven, of niet soms? En vanuit de spelersgroep hoor je ook geen slecht woord over hem. Waarom zou je hem dan moeten ontslaan?” Zo verklaarde Boskamp in Het Belang van Limburg. Hij vindt ook dat men momenteel te streng voor hem is in België, in achttien wedstrijden verloor hij er immers maar twee.

Daarnaast vindt Boskamp ook dat de “bobo’s” die hem een contractverlenging hebben gegeven even zeer verantwoordelijk zijn. Als Tedesco wordt ontslaan, is Boskamp van mening dat ook zij moeten gaan. Al vertelde hij er ook meteen bij dat Franky Vercauteren op voetbalvlak nog steeds zeer hoog aangeschreven staat bij hem.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.