Journalist reageert opnieuw op confrontatie De Bruyne

Journalist reageert opnieuw op KDB: “Had het in mijn gezicht kunnen zeggen”

5 juli om 08:00
Laatste update: 5 juli om 08:00

Tancredi Palmeri, de journalist die het eerder met Kevin De Bruyne aan de stok kreeg, heeft opnieuw gereageerd op de confrontatie met De Bruyne. De Bruyne kreeg een vraag over de titelloze Gouden Generatie en reageerde hier geïrriteerd op en sloot af met “stupid”. Palmeri benadrukt dat hij De Bruyne niet heeft beledigd en geeft aan dat De Bruyne hem niet de kans gaf om te reageren.

Palmeri blikt terug op de situatie met De Bruyne na het verlies tegen Frankrijk. Ik heb niemand beledigd. “De Bruyne was zenuwachtig. Ik begrijp de geïrriteerde reactie ook. Ik stelde hem een ​​directe vraag, niet eens erg provocerend, behalve dat er geen andere vragen meer werden gesteld, dus het leek bijna provocerend”, citeert RadioTalkSport.

Palmeri sluit af door terug te blikken op de “stupid” waarmee De Bruyne afsloot na het interview. “Het spijt me dat hij zich omdraaide en dat ze hem vanaf de andere kant betrapten. Hij had het in mijn gezicht kunnen zeggen, zodat ik misschien de kans had om te reageren”, besloot Palmeri.