UPDATE: 'Ejuke (ex-Antwerp) komt toe in hotel in Sevilla'

UPDATE: 'Ejuke komt toe in hotel in Sevilla, knappe transfer bijna afgerond'

16 juni om 23:08
Laatste update: 16 juni om 23:08

Chidera Ejuke, de voormalige vleugelflitser van Royal Antwerp FC, heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Sevilla. Er is een akkoord gevonden over het contract, de medische testen worden volgende week ingepland, weet transferexpert Fabrizio Romano.

Behalve de medische testen wordt de definitieve komst ook volgende week verwacht. De 26-jarige Ejuke voegt zich als linkervleugelaanvaller bij Sevilla, waar ook Dodi Lukebakio en Adnan Januzaj onder contract staan.

Ejuke wist in het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen indruk te maken met zijn dribbels. Ejuke kwam in totaal 39 matchen uit voor The Great Old. Hierin wist de winger vijf doelpunten te maken en zes assists af te leveren.

Update 16/6: Ejuke staat op het punt om zijn fraaie transfer af te ronden. De Nigeriaanse dribbelkont is gespot in een hotel in Sevilla. In de volgende uren zouden de laatste puntjes op de i gezet worden. Ejuke tekent in Andalusië een contract tot medio 2027.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.