Gerucht: 'Ook Tissoudali kan KAA Gent verlaten en lucratieve stap zetten'

10 juni om 21:00

KAA Gent staat voor een heuse make-over en zal het komend seizoen zonder Hein Vanhaezebrouck moeten doen. Hij neemt, net zoals ook Laurent Depoitre, afscheid van de Buffalo's. Maar zij zijn mogelijk niet de enigen. Ook Tarik Tissoudali kan nog andere oorden opzoeken.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen liet de 31-jarige Marokkaan nog verstaan dat een vertrek wel tot de mogelijkheden behoort. Volgens Het Nieuwsblad kan de toekomst van Tissoudali weleens in Saud-Arabië liggen, waar Al-Riyadh interesse toont.

Naar verluidt zijn er zelfs al gesprekken gevoerd en staat Tissoudali ook open voor een transfer naar de club. In het verleden stond hij nog dicht bij een lucratieve transfer, maar een blessure gooide toen roet in het eten.

Een akkoord tussen KAA Gent en Al-Riyadh is er echter nog niet. De Buffalo's staan echter niet weigerachtig tegenover een vertrek. Het loon van Tissoudali weegt op het budget en een transfer is bespreekbaar.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.