'Noorse middenvelder Hugo Vetlesen op radar van Club Brugge'

UPDATE: ‘Club Brugge zet door in transfer Vetlesen’

1 juni 2023 om 07:01
Laatste update: 1 juni 2023 om 06:20

Club Brugge overweegt versterking op het middenveld voor het volgende seizoen en de Noorse international Hugo Vetlesen staat op hun lijst. Vetlesen is 23 jaar jong en speelt als nummer 10 bij Bodoe/Glimt. De ploeg staat momenteel bovenaan het klassement in de Eliteserien. 

Vetlesen is een talentvolle centrale middenvelder die momenteel in de hoogste klasse in Noorwegen speelt. De middenvelder is met zijn meter 74 erg klein van gestalte, maar hij heeft goede voeten. Vetlesen heeft al 116 wedstrijden gespeeld, waarin hij 31 doelpunten maakte en 34 assists gaf.

Hij staat bekend om zijn technische vaardigheden en heeft zowel een goede rechter- als linkerbeen. In november vorig jaar maakte hij zijn debuut voor het Noorse nationale team. Club Brugge volgt hem al een tijdje en zijn contract loopt tot 2025. Dat schrijft Het Nieuwsblad

Volgens Het Nieuwsblad kan Club Brugge doorduwen voor een transfer van Hugo Vetlesen. De Noorse middenvelder zou ‘gewonnen zijn voor een overgang naar Blauw-Zwart’.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge vertrouwen heeft in de overgang van Hugo Vetlesen. 'Club Brugge zet door in het dossier van Hugo Vetlesen. De Noorse middenvelder is een overstap genegen en binnen blauw-zwart heerst er vertrouwen dat het een deal kan vinden'