'Portugese verrassing bij Man Utd levert interesse van Real Madrid op'

GERUCHT: 'Portugese verrassing bij Man Utd levert interesse van Real Madrid op'

16-02-2023 16:12

Real Madrid schijnt gecharmeerd te zijn van de Portugese verdediger Diogo Dalot. Los Blancos is op zoek naar een nieuwe rechtsback en zijn hiervoor uitgekomen bij Manchester United, zo meldt AS. De Portugees zijn contract verloopt in de zomer van 2024.

Dalot’s contractsituatie is er eentje om in de gaten te houden voor de Madrilenen. De onderhandelingen tussen Manchester United en de verdediger verlopen stroef. Real Madrid houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Dalot heeft meerdere opties. Hij kan ervoor kiezen om bij te tekenen bij de ploeg uit Manchester. Als dit geen mogelijkheid is, zal Manchester United Dalot kwijt willen raken in de aankomende transferperiode. Zo levert hij tenminste nog wat geld op voor de club. Lukt dit niet, dan zal de 23-jarige transfervrij kunnen vertrekken bij de club van Erik ten Hag in het daaropvolgende seizoen.

De zoektocht naar een nieuwe rechtsback komt niet uit het niets vallen bij de club uit Madrid. Zo werden ze al eerder in verband gebracht met João Cancelo, toen hij nog bij Manchester City speelde. Ancelotti stond achter het aantrekken van de 29-jarige Portugees, het bestuur echter niet. Cancelo ging naar Bayern en zo gaat de zoektocht door. De positie wordt op dit moment ingevuld door Carvajal en Lucas Vazquez (beide 31) en Vinícius Tobias (18) van RM-Castilla. De laatstgenoemde mist de ervaring op het hoogste niveau, terwijl Carvajal en Vazquez ouder en ouder worden. 

  • Laatste voetbalnieuws

  • Geen artikelen gevonden