Custovic grijpt in bij KV Kortrijk, Lamkel Zé niet in actie tegen KV Oostende

5 november 2022 om 20:40


De uitspraken van Didier Lamkel Zé eerder deze week hebben hem zuur opgebroken. De Kameroener gaf aan KV Kortrijk in januari al te zullen verlaten. Adnan Custovic greep in en zette hem uit de wedstrijdselectie.

Eerder deze week kondigde Lamkel Zé nog aan dat hij KV Kortrijk deze winter al zou verlaten. "Gezien mijn kwaliteiten weet ik dat ik beter ben dan Kortrijk", klonk het. "Ik heb een grotere uitdaging nodig om een hoger niveau te bereiken en mijn carrière nieuw leven in te blazen. Dit is een aanbod dat ik niet kan weigeren."

Naar verluidt zet Lamkel Zé binnenkort de stap richting het Hongaarse Ferencvaros, al is die deal nog lang niet rond. Hij zal zich dit weekend ook niet meer in de kijker kunnen spelen. KV Kortrijk speelt het belangrijke duel tegen KV Oostende, maar doet dat zonder Lamkel Zé.

Coach Adnan Custovic besloot namelijk om hem uit de wedstrijdselectie te laten. De coach rekent tegen KVO niet op hem en zal een beroep doen op andere jongens, die wel nog met de volle focus bij KV Kortrijk zitten.