Benson kan Antwerp verlaten: 'Franse clubs willen flankaanvaller overnemen'

28 juni 2022 om 07:00

De kans dat Manuel Benson komend seizoen nog in het shirt van Royal Antwerp FC te zien zal zijn is bijzonder klein. De flankaanvaller wordt gelinkt aan enkele buitenlandse clubs en staat op het punt om te vertrekken.

Ondanks een minder seizoen van Antwerp was Benson toch één van de lichtpuntjes bij The Great Old en wist hij te overtuigen. Met zes doelpunten en acht assists speelde hij zich volgens La Dernière Heure ook in de kijker van enkele buitenlandse clubs. Zo worden Olympique Lyon en Olympique Marseille genoemd als mogelijke bestemmingen.

Dat werd ook deels bevestigd door diens makelijk Younous You Oumouri, die afgelopen weekend nog werd gespot in het Stade Vélodrome van Marseille. Of hij daar ook was om een transfer van Benson te bespreken is echter niet duidelijk.

De kans dat Antwerp de flankaanvaller laat gaan is alleszins bijzonder groot. Benson heeft namelijk nog maar een contract tot het einde van het seizoen en zal hem dus ofwel moeten laten bijtekenen of verkopen aan een andere club.