Trossard maakt een einde aan een serie van 41 jaar, manager vol lof

17 april 2022 om 14:11

De voorbije 41 jaar kon niet winnen op het veld van Tottenham Hotspur. Daar kwam zaterdag verandering met dank aan Leandro Trossard. Na de match kreeg de Rode Duivel de nodige complimenten van zijn manager.

Graham Potter was zaterdag een gelukkig man. Hoe kan het ook anders na de 0-1 zege van zijn Brighton bij de Spurs. "De prestatie van onze spelers was fantastisch", aldus Potter op de website van Brighton. "Voor ons was dit een geweldige overwinning. Het was trouwens geen 'lucky win'", stipte de manager aan.

Andere rol
Voor het enige en beslissende doelpunt was het wel wachten tot de negentigste minuut. Toen sloeg Trossard toe. "En vandaag had hij toch een beetje een andere rol", stipte Potter aan. "Hij speelde op links en moest rekening houden met de wingback van Tottenham. Maar dat deed hij zeer, zeer goed."

Trossard werkte hard en beloonde zijn partij met een doelpunt. "Ik ben zo blij voor Trossard dat hij het doelpunt maakte", gaf Potter nog aan. Voor Trossard was het trouwens al het tweede doelpunt op twee matchen tijd. Ook in de 1-2 zege bij Arsenal trof hij raak.