'Anderlecht kan nieuwe aanvaller binnenhalen voor 400.000 euro'

'Anderlecht kan nieuwe aanvaller binnenhalen voor 400.000 euro'

26-12-2016 07:00

Anderlecht zal in de winter Hamdi Harbaoui kwijtspelen, de Tunesische huurling is op zoek naar een andere ploeg. René Weiler wil daarom een nieuwe doublure voor Lukasz Teodorczyk, en de kans bestaat dat dat Mikael Ishak wordt.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de Deense club Randers geen hoog prijskaartje geplakt op Ishak, die al een tijdje in de belangstelling staat bij Anderlecht. Ishak zou voor 400.000 euro naar het Astridpark kunnen verhuizen. De reden is daarvoor is vrij simpel. Het contract van Ishak loopt aan het van dit seizoen af, als Randers nog iets voor hem wil krijgen zal het nu moeten gebeuren.

Toch twijfelt Anderlecht nog om de Zweedse spits binnen te halen. Het bestuur is namelijk nog niet helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Ishak is namelijk absoluut geen blauwdruk van Teodorczyk. De Zweed heeft voor Randers 34 doelpunten gemaakt in 78 wedstrijden, maar het is geen werkende spits zoals Teodorczyk is. Hij is meer een schaduwspits, maar de vraag is of dat wel past in het systeem van coach René Weiler.