Stanciu ziet Anderlecht - Club Brugge aan zijn neus voorbijgaan

04-12-2016 15:48
2

Volgende week zondag staat Anderlecht - Club Brugge op het programma. Bij de thuisploeg zal dan Nicolae Stanciu ontbreken. Zondag pakte de nummer tien van Anderlecht rood tegen KV Kortrijk.

In de 60e minuut zocht Stanciu in het Guledensporenstadion naar een strafschop. In de zestien van KV Kortrijk ging hij tegen de grond. De scheidsrechter ging niet mee in het verhaal van de Roemeen en floot een fout tegen Stanciu. De scheidsrechter trok ook geel. Voor Stanciu was het al zijn tweede geel van de namiddag.Met rood kon hij daarna meteen gaan douchen.

Na een uitsluiting met twee keer geel volgt automatisch één speeldag schorsing. Daar kan men geen beroep tegen aantekenen. Toen Stanciu rood kreeg, stond Anderlecht 0-2 voor. Stanciu had zelf in de eerste helft de score geopend.