Gent rijdt scheve schaats tegen Kemphanen in Football on Ice

Gent rijdt scheve schaats tegen Kemphanen in Football on Ice

03-12-2016 22:20
1

Voor de derde keer op rij kan Hein Vanhaezebrouck niet winnen in Westerlo. Gent geraakte niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen de Kemphanen. 

Een bevroren veld, maar er werd toch gevoetbald in Westerlo. De spelers hadden er blijkbaar toch wat last van. De eerste helft was eentje om snel te vergeten. AA Gent had het overwicht, maar miste toch wat scherpte. Er kwamen amper kansen. Westerlo kreeg via Sylvere Ganvoula zelfs nog de bete kans, maar de bal belandde op de paal.

Na de pauze kreeg Gent dan toch enkele goede kansen op de openingstreffer. Kenny Saief was er dicht bij. Zijn voorzet belandde op de lat. Enkele minuten later kreeg Thomas Matton de bal panklaar voor zich. Hij vergat echter te scoren. Ook Lasse Nielsen vergat te scoren bij een hoekschop.

De wedstrijd kabbelde na de goede kansen voor Gent rustig voort, met weinig gevaar aan beide kanten. De wedstrijd eindigde daardoor op een scoreloos gelijkspel. Een resultaat waar men bij Gent absoluut niet blij mee zal zijn.

Gent blijft door het gelijkspel steken op de vierde plek in de stand. Het komt naast KV Oostende te staan, dat verloor van Club Brugge. Ook Westerlo blijft onderin bengelen. Het is de rode lantaarn, maar heeft nu wel hetzelfde aantal punten als Royal Excel Moeskroen.