'Manchester United en Adidas werken aan sensationele move voor Messi'

'Manchester United en Adidas werken aan sensationele move voor Messi'

22-11-2016 18:16
1

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht rond Lionel Messi. Manchester United hoopt de Argentijn in samenwerking met Adidas naar Old Trafford te halen.

José Mourinho wil de grote ster van FC Barcelona verleiden tot een megatransfer naar de Premier League en schijnt samen met de clubleiding een ingenieus plan te hebben bedacht. Adidas, sponsor van Messi én United, moet hem een duwtje richting Old Trafford geven. Daar heeft het Duitse sportmerk honderd miljoen euro per jaar voor over.

Adidas investeert al geruime tijd vele miljoenen in Manchester United, maar dat heeft tot op heden niet geleid tot betere resultaten, ook niet na de komst van onder meer Zlatan Ibrahimovic. De oplossing volgens Adidas: nog meer geld spenderen en daarmee Messi overhalen om naar Manchester te verhuizen.

Het opvallende gerucht komt van El Mundo Deportivo, dat maandag ook al meldde dat Manchester City en Pep Guardiola hem een bijzondere, maar zeer lucratieve belofte hebben gedaan. Messi weigert vooralsnog te verlengen bij Barça, waar hij tot de zomer van 2018 vastligt.