Van Holsbeeck verklapt transferzaken over Teodorczyk, Tielemans en Lombaerts

Van Holsbeeck verklapt transferzaken over Teodorczyk, Tielemans en Lombaerts

24-10-2016 22:14

Herman Van Holsbeeck heeft in het voetbalprogramma Extra Time meteen heel wat van de transferplannen uit de doeken gedaan. Zo had hij het onder meer over Lukasz Teodorczyk, Youri Tielemans en Nicolas Lombaerts.

Met Teodorczyk lijkt Anderlecht een nieuwe goalgetter gevonden te hebben. De Pool wordt momenteel gehuurd van Dinamo Kiev. Anderlecht heeft een aankoopoptie van 4,5 miljoen euro in het huurcontract kunnen bedingen. Anderlecht is volgens Van Holsbeeck zeker van plan om die optie te lichten. Dat onthulde hij in Extra Time.

De Brusselaars zijn ook van plan om nog stevig uit te halen op de transfermarkt. Een verdediger zou de topprioriteit zijn. Paars-wit toonde al interesse in Nicolas Lombaerts, maar tot een akkoord met Zenit Sint-Petersburg kwam het niet. Anderlecht heeft de komst van de Rode Duivel echter nog niet opgegeven.

Naast inkomende transfers, zijn er ook nog uitgaande. Tielemans wordt zowat genoemd bij elke Europese topclub. Hijzelf lijkt ook klaar voor een stap naar het buitenland. Van Holsbeeck denkt daar anders over. De manager vertelde dat Tielemans op het einde van het seizoen niet zal vertrekken bij Anderlecht.