Wij zijn Barça of Real Madrid niet, hé. Wij moeten keihard werken voor succes

"Wij zijn Barça of Real Madrid niet, hé. Wij moeten keihard werken voor succes"

24-10-2016 11:16

Een eenvoudige 2-0-zege tegen Sporting Lokeren en door de nederlaag van RSC Anderlecht opnieuw koploper in de Jupiler Pro League: voorlopig is het één en al rozengeur en maneschijn in Waregem. Of toch niet helemaal. Mbaye Leye werd afgelopen weekend namelijk op de korrel genomen door zijn eigen fans.

De aanvoerder van Zulte Waregem werd meermaals uitgefloten aan de Gaverbeek. Onbegrijpelijk, vindt Francky Dury. "Ik was tevreden met de reactie van mijn team na de nederlaag op AA Gent, maar toch viseerden bepaalde fans - enfin, bepaalde mensen - Mbaye. Daar kan ik niet tegen, want zijn verdiensten bij Zulte Waregem zijn enorm groot", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dury benadrukt dat de supporters van Essevee de voetjes op de grond moeten proberen houden. "Wij zijn Barcelona of Real Madrid niet, hé. Wij moeten keihard werken voor ons succes. De supporters mogen niet te negatief zijn", is zijn duidelijke boodschap. Overigens zou Leye aan zijn entourage laten weten hebben dat hij zich stoort aan de kritische fans, die hij 'verwend' noemt.